trans trans trans trans trans trans
trans
Home
ABC
Wegwijzer
Ervaringen pagina
Agenda
Nieuwsbrief
Adverteren
Contact
trans
 
Meer weten over de adverteermogelijkheden?
trans
Klik hier om te adverteren.
trans
Meer weten over de de adverteermogelijkheden?
trans
Klik hier om te adverteren
trans
trans
trans
Aura Soma
 
Aura Soma  

Aura Soma is een vorm van kleurentherapie. Aura Soma is een holistische therapie gericht op het helen van zowel het lichaam, ziel en geest. Hierbij worden flesjes met allerlei kleuren(combinaties) gebruikt. De flesjes zijn gevuld met kleurige mengsels van water en essentiele oliën. Deze hebben vervolgens een evenwicht bevorderend effect op de aura met daarin de Chakra’s. De kleuren in de flessen zijn gemaakt van mineralen en planten. Daardoor kan het dus ook als huidolie gebruikt worden.

De grondlegster van Aura Soma is Vicky Wall; een Engelse apothecares en natuurgeneeskundig therapeut. Aura staat voor de kleuren die ons lichaam omringen als een elektromagnetisch veld. Soma is het Griekse woord voor lichaam.

Aura Soma is een kleurtherapie die verstoringen en blokkades in de universele lichaamsenergie (Chi) corrigeert en de ontstane storingen in de aura kan herstellen.  Om dit te bereiken wordt onder andere gebruik gemaakt van de hierboven genoemde flesjes: de balans-oliën. De balans-oliën vormen de basis van de Aura Soma therapie. Vicky Wall ging er vanuit dat ieder mens in staat is zichzelf te genezen met behulp van deze oliën. Om het gewenste effect te bereiken kunnen de oliën met elkaar worden vermengd.

Bij een Aura Soma consult maak je als cliënt een keuze uit meer dan 100 flesjes met kleurcombinaties. Je kiest de vier kleurcombinaties die je het meest aanspreken.
1e fles
Bij deze keuze ooit geeft de eerste fles aan wat je van het leven verwacht en wat je van plan bent vorm te gaan geven.
2e fles
De tweede fles zal je gaven en talenten uitvergroten.
3e fles
Deze fles vertegenwoordigt het hier en nu. Zij geeft aan in hoeverre je er tot nu toe in geslaagd bent om waar te maken waar u oorspronkelijk voor kwam. Waarschijnlijk is de herkenning bij deze fles het grootst.
4e fles
Deze kleurencombinatie geeft de tegenwoordige toekomst weer. Onbewust weet je dus bij het kiezen, wat de uitkomst van je inspanningen zal zijn. Deze fles maakt dat echter zichtbaar.

De 2e fles is bij uitstek geschikt om als start te nemen om meer te werken. Zij kan dagelijks op het lichaam gesmeerd worden. Om die manier kom je bij je ware potentieel. In samenspraak met de therapeut wordt bekeken welke flessen/producten je op dit moment het beste ondersteunen op je levenspad.

Naast de hierboven beschreven manier van een Aura Soma consult, kan Aura Soma ook gebruikt worden in combinatie met een meditatie.

Behalve met balans-oliën wordt er in de Aura Soma therapie gewerkt met 'pommanders' (gekleurde vluchtige aroma's) of 'Quintessences' (vluchtige aroma's op basis van planten en kruiden).  De pomanders beschermen en reinigen je aura. Quintessences helpen je om verbinding te maken met hogere energieën.

Aura Soma kan je begeleiden bij verschillende thema’s in het leven. Gedacht moet worden aan:
Meer balans in het leven
Je verbinden met je gaven en talenten
Voor een diepe aarding en gronding
Brengt je terug in het Hier en Nu
Geven van zelfvertrouwen
Bij verlatingsangst, depressies, stress
Overgangsproblemen en diverse lichamelijke klachten

Op zoek naar een therapeut of workshop? Ga naar de wegwijzer.

    trans
 
BOEKENTIPS:
Aura soma
Aura soma
Vicky Wall & V. Wall
ISBN 906378435X
Aura soma
Aura soma
Ronald P. Schweppe & Aljoscha A. Schwarz
ISBN 9063784147
 
GEBRUIKTE BRONNEN:
www.aura-soma.nl
www.lightbow.nl
 
 
 
 
  trans