trans trans trans trans trans trans
trans
Home
ABC
Wegwijzer
Ervaringen pagina
Agenda
Nieuwsbrief
Adverteren
Contact
trans
 
Meer weten over de adverteermogelijkheden?
trans
Klik hier om te adverteren.
trans
Klik hier om te adverteren
trans
Meer weten over de de adverteermogelijkheden?
trans
trans
trans
Aurareading / healing
 
Aurareading / healing  

De aura is de uitstraling, het krachtsveld van energie dat het fysieke lichaam omhult. De aura bestaat uit een aantal lagen, elk met hun eigen betekenis. Je aura beschermt je tegen negatieve invloeden en gedachten van buitenaf. Het werkt als een filter. Wanneer je bijvoorbeeld veel medicijnen gebruikt ontstaat er een restverwerking in je aura. Met name de chemisch verkregen preparaten hebben bij langdurig gebruik een sterke inwerking op je aura. Overmatige vermoeidheid is daarvan vaak een gevolg. In de aura zit daardoor onder andere informatie over de gezondheid en de beweegredenen van een persoon. De aura bestaat uit verschillende kleuren. Dat zijn ongeveer 20 kleuren van bijvoorbeeld rood, olijfgroen, blauw tot paars. Iedere aura heeft alle kleuren maar aan de hand van de gesteldheid  van de persoon overheerst er 1 of 2 kleuren.

Bij een aurareading wordt letterlijk de aura gelezen. Er wordt contact gemaakt met de energie van de aura. De energie wordt vertaald en de oorzaak van blokkades wordt besproken. Hierdoor wordt inzicht gekregen in het relevante thema’s en het ontstaan van bepaalde blokkades. Hierbij kan gedacht worden aan vragen zoals: Waarom heb ik steeds zo’n hoofdpijn? Of hoe kan ik mezelf duidelijker maken aan mensen?

Bij aura healing worden de gevonden blokkades opgeruimd. Hierbij is het aspect, oorzaak en gevolg van groot belang. Door te kijken naar de oorzaak van problemen en ziektes kunnen ze sneller opgelost worden en kunnen ze ook voorgoed weg blijven. Tijdens een aura healing worden energetische blokkades waargenomen en geheeld. Het is puur energetische ondersteuning. Waardoor emoties gemakkelijker verwerkt kunnen worden. En de cliënt zelf achteraf nog belangrijke inzichten krijgt.

De aura is direct verbonden met lichaam en geest. In de aura bevinden zich ook de chakra’s. Je zou deze kunnen zien als stations die energie verdelen. Het zijn draaiende energiecentra op het lichaam. Een aurahealing kan dan ook vaak gepaard zijn met een chakrahealing. Voor meer informatie zie: Chakra therapie.

Op zoek naar een therapeut of een cursus op dit gebied? Ga naar de wegwijzer.
.

    trans
 
BOEKENTIPS:
Aura reading
Aura reading
Cassandra Eason
ISBN 9020282530
Licht op de aura pap
Licht op de aura pap
Barbara Ann Brennan
ISBN 902300731X
 
GEBRUIKTE BRONNEN:
Stefania PPPnitz pad van liefde
 
 
 
 
  trans