trans trans trans trans trans trans
trans
Home
ABC
Wegwijzer
Ervaringen pagina
Agenda
Nieuwsbrief
Adverteren
Contact
trans
 
Meer weten over de adverteermogelijkheden?
trans
Meer weten over de adverteermogelijkheden?
trans
Wil je adverteren? Klik hier voor meer informatie.
trans
Meer weten over de de adverteermogelijkheden?
trans
trans
trans
Reconnective Healing
 
Reconnective Healing  

Reconnective Healing is een vorm van heling. Deze vorm zou brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Het doel van de Reconnective Healing is je in staat te stellen om je opnieuw te verbinden met het universum en je diepste zijn. Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam, soms ook wel acupunctuurlijnen genoemd, verbonden met de rasterlijnen die de planeet omcirkelen. Dit was bedoeld om ons te verbinden met het hele universum. In de loop der tijd zijn de mensen losgeraakt van deze lijnen...Bij een Reconnective Healing worden de lijnen verbonden met onszelf, de aarde en het universum. Nieuwe lijnen worden aangebracht. Hierdoor zou het mogelijk zijn om tot op DNA-niveau de nieuwe frequenties van licht, energie en informatie te gebruiken en in te zetten voor herstel en genezing op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Reconnective Healing is ontwikkeld door Dr. Eric Pearl. Hij is een voormalige Amerikaanse chiropractor die zijn, zeer succesvolle, praktijk heeft opgegeven toen hij deze healing ontdekte. Na bezoek aan zijn praktijk melden zijn cliënten bijzondere genezingen terwijl hij daar als chiropractor helemaal niet aan werkte. Tegenwoordig traint hij over de hele wereld practitioners.

Binnen deze healingvorm wordt er een onderscheid gemaakt tussen: de Reconnective Healing en De (Persoonlijke) Reconnectie. Het verschil gaat voornamelijk over de intentie. De intentie van Reconnective Healing is heling op alle niveaus. De intentie van De (persoonlijke) Reconnectie is om je helemaal terug te brengen in de inherente verbinding met het Universum. Een persoonlijke Reconnectie werkt je hele leven door op alle niveaus en hoeft dus niet herhaald te worden. Gevolgen hiervan zouden zijn dat: je zult merken dat je leven meer gaat stromen en dat je toegang naar hogere niveaus van bewustzijn verder wordt geopend. Ook zal het je heling verder stimuleren. Een Persoonlijke Reconnectie bestaat uit twee delen en vindt plaats op twee dagen, bij voorkeur opvolgend, maar in ieder geval binnen 72 uur.

Een Reconnective Healing-sessie kan varieren van 1 tot 2 uur. Je ligt gekleed op een massagetafel terwijl de practitioner je in contact brengt met de helende frequenties. In principe wordt de cliënt niet aangeraakt. Dit zou bij duidelijke fysieke klachten wel het geval kunnen zijn.
Healing wil zeggen dat op alle niveau's, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel heelheid ontstaat. De frequenties / energie van Reconnective Healing brengen je weer in verbinding met je gezonde blauwdruk waardoor healing en genezing kan plaatsvinden.
Trauma, stress en emoties liggen in ons lichaam opgeslagen. Een healing zorgt ervoor dat de cellen deze [oude] informatie loslaten en weer terugkeren (Reconnectie) naar hun oorspronkelijke gezonde staat.

Een healing sessie is geschikt voor jong en oud. Een behandeling kan effectief zijn bij o.a:
Stress, RSI, rugpijnklachten, hernia, migraine, burn out, reumatische klachten, vermoeidheidsklachten, onverklaarbare pijnen
concentratieproblemen , slaapproblemen , buikpijnen, angsten/fobieen, onzekerheid, despressiviteit/lusteloosheid, hooikoorts,
moeite met loslaten, blaasontsteking en hooggevoeligheid.

Op zoek naar een practitioner? Ga naar de wegwijzer.

    trans
 
BOEKENTIPS:
The Reconnection
The Reconnection
Eric Pearl
ISBN 1401902103
 
GEBRUIKTE BRONNEN:
 
 
 
 
  trans