trans trans trans trans trans trans
trans
Home
ABC
Wegwijzer
Ervaringen pagina
Agenda
Nieuwsbrief
Adverteren
Contact
trans
 
Adverteren?
trans
Wil je adverteren? Klik hier
trans
Meer weten over de adverteermogelijkheden?
trans
Wil je adverteren? Klik hier
trans
Meer weten over de adverteermogelijkheden?
trans
trans
Quantum Touch
 
Quantum Touch  

Quantum Touch is een manier van healen. Door op een heel zachte manier de handen eenvoudig neer te leggen op een plaats op het lichaam waar iemand pijn heeft, of een ander ongemak ervaart, kunnen er klachten verdwijnen en binnen enkele minuten een enorme veranderingen optreden.

Bij Quantum Touch wordt uitgegaan van de frequentie van energie. Lichaamsenergie trilt op een hogere of lagere frequentie. Bij een hogere trilling is er meer balans dan bij een lagere trilling. Er ontstaat dan namelijk pijn, ongemak, stress, blokkades en disbalans. Met Quantum Touch brengt de behandelaar zijn trillingsgetal op een steeds hogere frequentie, waarbij deze energie in de handpalmen worden gebundeld. Dit omhoog brengen wordt gedaan door een aantal ademhalingstechnieken en visualisaties gekoppeld aan lichaamsbewustzijnstechnieken. Het bundelen van de energie in de handpalmen gaat vaak gepaard met een enorme warmte. De handen worden op een pijnlijke plek bij iemand gelegd en de energie van deze persoon wordt uitgenodigd om mee te vibreren op deze hoge frequentie. Het lichaam gaat als het ware mee resoneren. Dat heeft tot gevolg dat er sprake is van: minder pijn, stress, ongemak, disbalans of blokkades.

Een Quantum Touch behandeling gaat door de kleren heen. Het start altijd met het controleren op scheefstand van rugwervels en botten en het rechtzetten daarvan. Hierbij staat of zit de cliënt in de meeste gevallen. Het controleren op de scheefstand is een heel belangrijk aspect. De intelligentie van het lichaam gebruikt de quantum energie (door een lichte aanraking) om botten en wervels te laten bewegen en terug te laten schuiven naar hun oorspronkelijke plaats. Dat proces doet de lichaamsintelligentie en de zelfgenezingskracht van het lichaam. De behandelaar laat de botten en wervels niet bewegen; dit gebeurt door de zelfgenezingskracht en lichaamsintelligentie van de behandelde persoon zelf. Door scheefstand en subluxaties worden de meridianen en chakra's negatief beïnvloed en is de energie niet in staat om ongehinderd door het lichaam te stromen. Scheefstand en subluxaties kunnen voor veel ongemak en pijn zorgen. Zij veroorzaken een energieblokkade waardoor veel zenuwen niet optimaal kunnen functioneren. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid energie overal in het lichaam terecht kan komen. Het lichaam verlangt er dus als het ware naar om weer goed "uitgelijnd" te zijn. Elke blokkade in welk deel van het lichaam dan ook staat optimale healing in de weg en de positieve levenskrachtenergie zal altijd proberen om al deze blokkades op te lossen.

Na het corrigeren van de wervelkolom kan de eigenlijke behandeling van vele klachten beginnen. Door de aangenaam aanvoelende en ontspannende Quantum Touch energie raken mensen in balans. Het vergroot het gevoel van welzijn, zowel fysiek als psychisch, met als gevolg een blijere blik in de ogen en daardoor een stralender uiterlijk.

Quantum Touch kan bij veel klachten uitkomst bieden, zoals:
• Slechte houding,krom of scheeflopen, voetklachten.
• Rugklachten en hernia
• Nekklachten, hoofdpijn, schouderklachten.
• Bekken- en schedelscheefstand
• Ontstekingen
• Vermoeidheidsziektes
• Als ondersteuning bij kanker, hart- en vaatziekten
• Alle lichamelijke problemen en klachten, die baat hebben bij stimulering van het zelf-helende vermogen van mens.
• Bij emotionele onbalans, depressie, burnout

Op zoek naar een behandelaar? Ga naar de wegwijzer.

    trans
 
BOEKENTIPS:
Quantum-Touch
Quantum-Touch
Richard Gordon
ISBN 9020243993
Super Quantum Touch
Super Quantum Touch
Herriott, A.
ISBN 9020202804
 
GEBRUIKTE BRONNEN:
www.ademen-in-balans.nl
www.qtouchbreda.nl

 
 
 
 
  trans