trans trans trans trans trans trans
trans
Home
ABC
Wegwijzer
Ervaringen pagina
Agenda
Nieuwsbrief
Adverteren
Contact
trans
 
Wil hier adverteren? Kijk naar de mogelijkheden.
trans
Klik hier om te adverteren.
trans
Adverteren? Klik hier
trans
Meer weten over de adverteermogelijkheden?
trans
Interesse om te adverteren? Klik hier
trans
trans
Verzamelpuntcorrectie
 
Verzamelpuntcorrectie  

Elk levend persoon heeft een trillend energieveld. Dit veld wordt ook omschreven als het elektromagnetisch lichaam, dat ons omkleedt. Sommige wetenschappers noemen dat 'verenigd veld'. In dit veld bevindt zich een energie-epicentrum. Dit epicentrum is een zeer helder punt, met intense energie, dat een geoefend waarnemer kan voelen en/of zien. Het epicentrum van het menselijk energiesysteem wordt het verzamelpunt van de mens genoemd.

Het wordt verzamelpunt genoemd, omdat de mens in de baarmoeder vanuit de navelstreng wordt samengesteld. De voornaamste energietoevoer komt via de navel van de foetus binnen. Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich dan ook in de navelstreek. De verzamelpuntlocatie van de lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier (plek op het borstbeen, net boven het hart). Wanneer het tijdstip van ons overlijden nadert, zakt ons verzamelpunt in de richting van de navel.

De ideale locatie voor het verzamelpunt is de centrale positie bij de thymusklier. Bij deze positie stroomt biologische energie evenwichtig rond het centrale zenuwstelsel en functioneren de organen en klieren in harmonie. De locatie bepaalt hoe we ons gedragen, hoe we ons voelen en hoe we de wereld waarnemen. Het beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid.

Als er in je leven iets gebeurt, dat heel veel energie vraagt, bijvoorbeeld: een trauma, ziekte of wanneer je vaak met elektrische apparaten werkt, kan het verzamelpunt verschuiven en veroorzaakt lichamelijke -, emotionele -, mentale -, energetische - of psychische klachten. Er ontstaat een verstoord energiesysteem.  Er kunnen ook meerdere verzamelpunten ontstaan. Daar waar het verzamelpunt zich bevindt op het lichaam, levert het vaak problemen op voor het onderliggende lichaamsdeel. Bijvoorbeeld: ligt het verzamelpunt op de maag, dan ontstaan er vaak maagklachten.

Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die in relatief korte tijd kan worden uitgevoerd. Eerst wordt het verzamelpunt gelokaliseerd en daarna verplaatst met een speciaal voor dit doel handgeslepen kristal. In totaal zal dit ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Na de correctie kunnen er duidelijke verbeteringen in de lichamelijke en/of geestelijke situatie worden ervaren. Dit is de perfecte start en basis voor herstel. Vaak wordt er ook als resultaat genoemd: helder stralende ogen, een gezonde huidskleur, een rechtere houding, bewustwording van een grotere rust en kalmte en een sterker gevoel van eigenwaarde.

Verzamelpuntcorrectie kan helpen bij depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten, apathie, maagklachten, leerproblemen, ADHD, stress, paniek en nog veel meer. Verzamelpuntcorrectie is ook een uitstekende toepassing voordat iemand een therapie, operatie of andere ingreep moet ondergaan. De juiste locatie vergroot de kans op herstel bij ziekte en operatie. In Engeland wordt het om die reden al in verschillende ziekenhuizen toegepast.

Zoek je een therapeut of praktijk? Ga naar de wegwijzer.

    trans
 
BOEKENTIPS:
 
GEBRUIKTE BRONNEN:
www.hetverzamelpunt.org
www.holistic-health.nl
www.energetische
behandelingen.nl
www.de-essentie.net
 
 
 
 
  trans