trans trans trans trans trans trans
trans
Home
ABC
Wegwijzer
Agenda
Nieuwsbrief
Adverteren
Contact
trans
 

Ervaringen

Ook nieuwsgierig naar ervaringen van mensen, dieren met bepaalde geneeswijzen of hoe ze van hun klachten zijn afgekomen? Of wil je weten wat ze van hun therapeut/behandelaar vonden? 
Dan is dit iets voor jou!  

Lees hier de verhalen……….

Wil je je ervaring delen met anderen?

Mail ons je verhaal, met vermelding van de klachten en gebruikte geneeswijzen.

Mail je ervaringen!

Emotie en gewichtstoename

Klachten:
rugklachten en behoefte om te eten
Gebruikte geneeswijze: EFT en NLP technieken
Therapeut/Praktijk: Akasha-coaching

Heel toevallig las ik een advertentie op internet over NLP en gewichtstoename. Ik ben te dik en ik krijg last van mijn rug. Dat is de aanleiding geweest om contact op te nemen met akasha-coaching. Tijdens de sessies gingen aan de slag met EFT. Dat zijn acupunten die met de vingertoppen worden beklopt. De energiebanen brengen mijn emoties weer in balans. Tevens kwam ik erachter dat ik eten gebruikte om mijn emotionele leegte van mijn kinderjaren te vullen, om de pijn in mijn rug te verdoven . Na de behandeling met EFT waren mijn emoties weer onder controle en het eten is niet meer een hoofdzaak. Ik eet nu gematigd en voel beter wanneer ik genoeg heb gegeten. De pijn in mijn rug is geheel verdwenen en ik ben zelf al enkele kilo’s afgevallen.

M.

Diepe innerlijke rust

Klachten:
Gebruikte geneeswijzen: Voetreflexmassage
Therapeut/Praktijk: praktijk Eigen Wijze - Nijmegen

“Vrijdagochtend om 10.00 uur voor ’t eerst naar Karien, ik krijg een voetreflex massage. Ik kom, net op tijd, met een opgejaagd gevoel en mijn hoofd vol dingen die nog moeten. De behandeling is boven, in een kamer waar volgens mij altijd de zon schijnt. Karien legt uit wat ik kan verwachten van de behandeling en ik mag gaan liggen, met een heerlijke warme deken over me heen. Sluit mijn ogen en voel. Het is spannend, wat gebeurt er allemaal. Als Karien ergens drukt voel ik dat in mijn hoofd, het wordt lichter, langzaam wordt mijn hoofd zelfs leeg en kan ik ontspannen. Mijn voeten krijgen een warm, liefdevol bad: drukken, masseren, strijken, het is een mengeling van zalig en pijnlijk. Maar, hoe gek dat ook klinkt, ook de pijn is fijn omdat ik het gevoel heb dat ik wordt schoongemaakt. Anderhalf uur later sta ik op: ik voel me een totaal ander mens, volledig ontspannen. De lijstjes in mijn hoofd zijn verdwenen en ik voel diepe rust. Ik besluit de rest van de dag op me af te laten komen, en niet volgens de gebruikelijke schema’s te laten lopen. Dat gaat me wonderwel goed af. Ik voel me heerlijk, wilde dat ik me altijd zo voelde, deze mate van ontspanning had.”

F.


Onderrug klachten en oorsuizen verdwijnen

Klachten:
Last onderrug en oorsuizen
Gebruikte geneeswijzen: Quantum Touch
Therapeut/Praktijk: praktijk Eigen Wijze - Nijmegen

Na een val met de fiets had ik al geruime tijd heel veel pijn in mijn onderrug met uitstralende pijn naar mijn linkerbeen. Dit was de reden voor mijn vraag naar een Q.T. behandeling. Vervelend was, dat ik die dag last had van gekmakend oorsuizen. Ik kon haast niet communiceren, en was praktisch doof. Links ben ik geheel doof, rechts heb ik met wisselende vlagen last van oorsuizen, hoge tonen, en hoor ik bonken in mijn hoofd, ontzettend vermoeiend. Karien gaf eerst een uitgebreide behandeling voor de rug/beenklachten. Eerst voelde ik een soort weerstand, daarna voelde ik golven van energie door mijn lichaam. Ik moest de pijn een cijfer geven. Na de behandeling was de pijn verminderd van een 8 naar een 6. Deze behandeling nam het grootste deel van de tijd in beslag. Op het laatst ging ze me voor het oorsuizen behandelen Karien hield twee handen zijdelings van mijn oren op een minieme afstand, het gekke is, dat mijn ogen ontzettend pijn begonnen te doen, er bouwde zich een enorme weerstand op, en ik voelde trillingen door mijn hele lichaam, toen was het net of het over de top ging, en de pijn zakte weg.... alsof haar handen twee putjes waren, waarin de pijn in weg spoelde, een erg bijzondere ervaring. Daarna legde ze twee handen op mijn gezicht, zachtjes, en op een gegeven ogenblik voelde ik energie lichtjes golven door mijn lichaam. Na de behandeling was ik erg blij en voelde me goed, geen euforie, maar gewoon een gevoel van goed in mezelf zitten, fijner bewegen, en een weldadig gevoel van rust en welbevinden.

Toen ik thuis kwam, kreeg ik plots een heftige bloedneus, en dat was ook wel snel weer over, maar het voelde of er weerstand gebroken was. Daarna klaarde het oorsuizen op, en ik heb er sindsdien ook geen last meer van gehad.

Het was een bijzondere ervaring, het heeft me verlicht, en ik zie uit naar de volgende behandeling.

Groetjes,

W.

 
 
trans
trans
 
  trans